Másik gyakori kérdés a PDF előállítás után, hogy hogy lehet PDF-eket összefűzni, vagyis pl ha van két PDF-em és abból egyet akarok csinálni úgy hogy egymásután legyen a kettő tartalma, akkor az hogy is megy. Próbálkoztam sok mindennel és két igazán használható megoldást tudok ajánlani, ami persze ingyenes és jogtiszta:

PDFill PDF Tools

Ingyenes eszköz, lehet vele más dologkat is végezni a PDF-eken, a pdfill.com-ról letölthető mindenféle megkötés nélkül. Kicsit csalafinta, mert belekeveri a fizetős szoftverének próba verzióját, de ha felment a gépre, akkor csak annyi kell hogy az "1. Merge" pontott kell választani, bepakolni a PDF-eket megfelelő sorrendbe és mehet új PDF-be.

Előnye: egyszerű, könnyű kezelés

Hátrány: mivel ez egy PDF nyomtató igazán, ezért azt csinálja hogy egy file-ba nyomtatja a PDF-eket, ami minőségi romláshoz vezethet.

GUI PDF TK

Kedvencem, már a titkosítás bejegyzésnél előjött, későbbiekben egy bejegyzés még eúlesz róla ebben a blogban. Igazán ez csinálja meg azt, hogy összefűzi a PDF-eket. Ha valami nagyon szimpla módot akarunk, akkor azt kell csinálni, hogy bele kell rakni a pdf-eket egy könyvtárba. A nevüket sorszámra kell cserélni, mert név alapján rakja sorba majd az új PDF-be. Elindítjuk a GUI PDFTK-t és a "Join" gombra ki kell választani az előbb összerakott könyvtárat, majd meg kell adni a cél PDF nevét és mehet.

Előnye: tényleg összefűzést csinál, vagyis felolvassa a PDF-eket, szétszedi elemeire és összerak belőle egy újat. Ez nem egy virtuális nyomtató.

Hátránya: ha titkosított a PDF, akkor mindenképp kell a tulajdonosi jelszó (lásd titkosítás bejegyzés) és egy kicsit bonyolultabb a kezelése mint a PDFill-nek.

Remélem segített....